01 Nisan 2020 Çarşamba 15:33
NASA'nın Uyardığı Meteor Nijerya'ya mı Düştü?

Sosyal medyada çıkan Nijerya'ya meteor düştü paylaşımlarının ardından pek çok vatandaş, konunun aslını araştırmaya başladı. Meteor düşmesinin ardından bölgede çok sayıda evin harap olduğu iddialarının da yer aldığı Nijerya paylaşımı, kısa sürede dünya genelinde kullanıcıların konuştuğu husus oldu. Peki, Nijerya'ya meteor mu düştü? İşte, gerçeklik durumu merak edilen o konu hakkında detaylı bilgiler

NİJERYA'YA METEOR MU DÜŞTÜ?

Nijerya'ya meteor düştü iddiaları, 31 Mart gece saatlerinden itibaren gündemde yer almaya başladı. Pek çok vatandaşın merakla araştırdığı konular arasında yer alan Nijerya'ya meteor mu düştü sorusu, bölgede 70 civarı evin yıkılması gibi iddialar üzerine daha da alevlendi. Peki, Nijerya'ya meteor düştü iddiaları gerçeği yansıtıyor mu? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

NİJERYA'YA METEOR MU DÜŞTÜ? 

Nijerya'ya meteor düştü iddialarının yer aldığı video görüntülerinin, maden ocağında yaşanan bir kaza sonrası oluşan patlama nedeniyle meydana geldiği bilgileri paylaşıldı. Patlamanın Nijerya'nın Akure şehrinde gerçekleştiği öğrenildi.

Meteor iddialarının ise NASA'nın geçtiğimiz haftalarda dünyaya göktaşı çarpabilir iddiaları nedeniyle akıllara geldiği düşünülüyor.

Son Güncelleme: 02.04.2020 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.