03 Ocak 2016 Pazar 12:18
Netanyahu'dan Araplara yeni tehdit geldi !

İsrail'in Jetusalem Post gazetesinin haberine göre Netanyahu, saldırıda ölenlerin anısına söz konusu barın önünde mum yaktıktan sonra İsrail vatandaşı Araplara, 'devlete ve kanunlara karşı sadakat' çağrı yaptı. "Hem İsrail'deki haklardan yararlanıp hem de kendinizi Filistinli olarak tanımlayamazsınız" ifadesini kullanan Netanyahu, Tel Aviv'deki bar saldırısı ile ilgili şunları söyledi: "İsrail polisi ve Şin Bet (İsrail iç istihbarat servisi) katili yakalamak için aralıksız olarak çalışıyor. İsrail'deki Arap liderlerin bu cinayeti kınamasını takdir etmekle birlikte, İsrailli Arap milletvekillerinin eksiksiz olarak tamamının kekelemeden net bir şekilde bu katliamı kınamasını bekliyorum."
 
Tel Aviv'de dün bir bara düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. İsrail polisi saldırıyı düzenlediği sanılan şüphelinin, Naşat Milhem isimli 31 yaşındaki İsrail vatandaşı bir Arap olduğunu açıklamıştı.

Hem İsrailli Araplar  hem de Filistinliler arasında bu açıklamaların ardından ne olacağı konusunda endişe meydana geldiği belirtildi.

Son Güncelleme: 03.01.2016 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.