18 Eylül 2016 Pazar 16:15
New York'ta Patlama Meydana Geldi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin New York kentinde patlama meydana geldi.

New York'un turistik yeri olan Chelsea bölgesinde meydana gelen patlamada, 29 kişi yaralandı. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, henüz nedeni bilinmeyen patlama kentin Chelsea semtindeki 23. sokakta meydana geldi. Manhattan'ın Chelsea semtinde meydana gelen ve 29 kişinin yaralandığı patlama, New York genelinde büyük karmaşa ve paniğe yol açtı.

New York'ta büyük paniğe yol açan patlamanın ardından, New York polisinin 27. sokakta plastik bir torba içinde, cep telefonuna kablolar ile bağlanmış düdüklü tencere bulması paniği daha da artırdı. Olay yerine çok sayıda bomba imha ekibi sevk edilirken, çevrede yaşayanlara, dışarıda bulunmamaları, ev içinde pencerelerinden uzak durmaları için çağrı yapıldı.

New York Belediye Başkanı'ndan ilk açıklama

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, olayla ilgili yaptığı ilk açıklamada elde edilen ilk bulgularda olayın kasıtlı bir eylem olduğunu ancak terör bağlantısına rastlanmadığı açıkladı.

Başkan adayı Trump'tan bomba iddiası

Seçim çalışmaları kapsamında Colorado'da bulunan Donald Trump, patlamanın nedeninin bombalı saldırı olduğunu iddia etti. 

Son Güncelleme: 18.09.2016 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.