04 Şubat 2016 Perşembe 21:29
Nusret Cephesi'nden Rusya'ya tehdit: İmparatorluğunuzun sonu geldi

Nusret Cephesi'nden Rusya'ya tehdit: İmparatorluğunuzun sonu geldi
Suriye'deki etkin direniş grubu Nusret Cephesi, eğitim kampından görüntülerle Rusya'ya mesaj yolladı.

El Kaide’nin Suriye kolu olan Nusret Cephesi Lazkiye’de bulunan Ebu Velid el Şami eğitim kampından görüntüler yayınladı.

Ümmet-i İslam tarafından altyazılı olarak sunulan videoda savaşçıların eğitim kampından görüntüleri yer alıyor. Bunun dışında savaşçı ve komutanların konuşma ve kısa mesajlarına da yer veriliyor. Görüntülerde Suriye'de hava saldırılarını yoğunlaştıran Ruslar'a da şu sözlerle mesaj yollandı:

“Ruslara bir mesajım var. Ey Ruslar işittiğiniz gibi ru’ussuz (başsız) döneceksiniz Allah’ın izni ile! Allah’ın izni ile Çeçenistan’da Mücahidlerin eli ile tattığınız cehennemi burada İslam'ın kalesi, Tevhidin kalbi, Biladi Şam’da göreceksiniz. Allah’ın izni ile ahlar çekeceksiniz! Allah’ın izni ile imparatorluğunuz ve yapmacık âleminizin sonunu getirecek bir işe girdiğinizi göreceksiniz! İslam imparatorluğu geri dönecek. Gerçek İslam hilafeti geri gelecek. Eskiden olduğu gibi destanlar yazacak. Sizi Allah’ın izniyle rezil edecek.”

 

 

Son Güncelleme: 04.02.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.