22 Mayıs 2020 Cuma 14:50
Pakistan'da Korkunç Kaza! Uçak Düştü!

 Uçakta 107 yolcu ve mürettebat bulunuyordu. Pakistan Uluslararası Havayolları'na na ait PK-303 sefer sayılı Airbus A320 tipi yolcu uçağı Karaçi Cinnah

Uluslararası Havalimanı yakınında yerleşim alanına düştü.

Pakistanlı yetkililer, inişten bir dakika önce uçakla iletişimin kesildiğini açıkladı. Kaza sonrası bölgede birçok evin hasar gördüğü belirtiliyor.

Kaza sonrası kurtarma ekipleri bölgeye ulaştı. Can kaybının daha fazla olmasından endişe ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
KazaPakistanUçak Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pınar Yıldız 2020-05-26 01:10:11

Sınır ötesi çalışanlar, uzun mesafe nakliyat yapanlar havayolu ekipleri ve sağlık görevlileri koronavirüsle enfekte olmuş biriyle temas kurmadıkları müddetçe karantinadan muaf tutulacak. Şehirler arası nakliyatyapanlar valiliklerden izin alan kişilerin ev eşyalarının taşıma işlemini gerçekleştirebilecekler. Aynı zamanda tedarik zincirinin bozulmaması için yük taşıma işlemleri de yapılabilmektedir.