08 Ocak 2017 Pazar 14:13
Reina Ortaköy katliamcısı Özbek Masharipov ?

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturmada, İstanbul Emniyeti’nde oluşturulan özel çalışma ekibi, çok sayıda tanık ve şüphelinin ifadesini aldı. 
Çalışmalar kapsamında, teröristin önce kullandığı “Ebu Muhammed Horasani” kod adını belirleyen polis, bağlantılar üzerinde çalışırken dün önemli bir gelişme yaşandı. İstanbul Emniyeti’nin tespitlerine göre, eylemcinin gerçek kimliğinin Abdulgadir Masharipov olduğu tespit edildi. Araştırmalarda, Masharipov’un 2011’den bu yana Türkiye’de bulunduğu kaydediliyor. Polisin, açık kimliği tespit edilen DAEŞ’linin yakalanması ve geçmişiyle ilgili çalışma yaptığı ifade edildi. Masharipov’un, Tacik kökenli olduğu ve Özbek vatandaşı olduğu öne sürüldü. 
 

Son Güncelleme: 08.01.2017 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.