27 Mart 2014 Perşembe 10:59
Suriyeye Bir Yardımda YoluGüzel Köyünden

Ağrı'da Suriye için başlatılan "SANA İHTİYACIM VAR" kampanyasına      bir destekte YoluGüzel Köyü'nden ( Boşik ) geldi.

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP ) ve İHH'nın ortaklaşa başlattığı kampanyaya yoğun ilgi devam ederken ,yardım kampanyasına bir yenisi de YoluGüzel Köyü'nden ( Boşik ) geldi.

 

Ağrı merkeze bağlı Yolugüzel köyü (Boşik) halkı ve Kur'an Kursu öğrencileri Köy Camisinin içine bırakılan bağış kolisine kendi aralarında topladıkları yaklaşık 200 kg kuru gıda çeşitlerini  ve 745 tl Nakti yardımı Kampanyayı düzenleyen Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP ) ve İHH yetkililerine teslim ettiler.

 

Ağrı Merkeze bağlı Yolugüzel köyü (Boşik) İmam Hatibi Mehdi ADIGÜZEL ve Köy Kız Kur’an Kursu Hocası Yasemin KAVAK'ın girişimleri ile köyde başlatılan yardım kampanyasına köy halkı yoğun ilgi gösterdi.

 

 Köy İmam Hatibi Mehdi ADIGÜZEL yaptığı açıklamada; Suriye’de mazlum halkın yaşadığı sıkıntılara bir nebzede olsa destek olmak istedik. Açlık ve yoksulluğun hat safhaya ulaştığı şu günlerde dileğimiz savaşın bir an önce bitmesidir.

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP ) ve İHH yetkilileri yapılan bu anlamlı bağıştan dolayı, Yolugüzel köyü (Boşik) İmam Hatibi Mehdi ADIGÜZEL ve Köy Kız Kur’an Kursu Hocası Yasemin KULAK'a teşekkür ettiler.

 

 

 

Son Güncelleme: 27.03.2014 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.