08 Ocak 2016 Cuma 14:41
Trump Paris'i Almanya'nın başkenti zannetti


Paris'te bir karakol önünde bekleyen polislere elindeki bıçakla saldıran ve üzerinde sahte bir bomba yeleği bulunan şüpheli şahısın vurularak öldürülmesi bugün dünya gündemindeydi.

Ancak bu olay sonrası ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den başkan aday adayı olan Donald Trump'un, Twitter'dan yayınladığı bir mesaj iseTwitter'da günün konularından biri oldu. Paris'in Almanya'da olduğu anlamına gelebilecek bir imanın bulunduğu mesaj, Trump takipçileri arasında büyük şaşkınlık oluşturdu.

KONUYU PARİS'LE AÇTI ALMANYA İLE KAPADI

Trump yayınladığı mesajında, ' 'Paris'te bir kişi polis karakolunda vuruldu. Ben terör tehdidinin en yüksek seviyede olduğunu söylemiştim. Almanya'da büyük bir kaos var. Uyanık olun.'' ifadelerini kullandı. Ancak olayın Fransa'nın başkenti Paris'te meydana gelmiş olması Donald Trump'un Paris'in hangi ülkede yer aldığını karıştırdığı yönünde yorumlara neden oldu.

Son Güncelleme: 08.01.2016 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.