14 Eylül 2019 Cumartesi 10:23
Trump, Sisi için 'Nerede benim diktatörüm'

The Wall Street Journal gazetesinin iddiasına göre, Fransa'da düzenlenen G7 zirvesinde gerçekleşen ikili görüşme öncesi ABD Başkanı Donald Trump, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el Sisi'yi beklerken herkesin duyabileceği bir sesle "Nerede benim favori diktatörüm?" dedi. 

Olaya tanık olan bir kişinin iddiasına göre, Mısırlı yetkililerin de duyduğu bu ifadeler sessizlikle karşılandı. Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin Trump'ın 'sorusunu' duyup duymadığı ise anlaşılamadı. Beyaz Saray, konuya ilişkin açıklama yapmazken, Mısırlı yetkililere ise ulaşılamadı. 

İki lider, Fransa’da düzenlenen 45’inci G7 Zirvesi kapsamında bir araya gelmişti. Trump, görüşmede Mısır’la çok büyük bir ticaret anlaşması planladığını açıklamıştı.

Anahtar Kelimeler:
SisiTrump
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.