18 Mart 2020 Çarşamba 14:00
Virüs Tablosu Git Gide Ağırlaşıyor

Türkiye de dahil 125'in üzerinde görülen koronavirüs yayılmaya devam ediyor. İran'da koronavirüs nedeniyle ölü sayısı bin 135'e vaka sayısı 17 bin 361'e yükseldi.

İspanya'da ise vaka sayısı 13 bin 716'ya, ölü sayısı 558'e yükseldi. İzanzibar ve Kırgızistan'da ilk koronavirüs vakaları tespit edildi. Kırgızistan'da yarından itibaren yabancıların ülkeye girişi yasaklandı. Rusya'da eğitime ara verildi. Diğer taraftan, ABD’de yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının ardından silah satışlarında hızlı bir artış görüldü.

Covid-19 görülen ülkelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesi, dünya genelinde yeni tip koronavirüs vaka sayısını 199 bin 470  olarak bildirdi. Siteye göre, Covid-19 nedeniyle toplam 8 bin 9 kişi öldü, 82 bin 779 kişi de iyileşti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.