20 Mart 2014 Perşembe 14:00
YONCALI KÖYÜNDEN SURİYE'YE ANLAMLI YARDIM

Ağrı'da geçtiğimiz günlerde Suriye için başlatılan "SANA İHTİYACIM VAR" kampanyasına Ağrı'lı vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP ) ve İHH'nın ortaklaşa başlattığı kampanyaya yoğun ilgi devam ederken , halkın gönüllü olarak başlattığı organizasyonlarla ekonomik durumu düşük dar gelirli insanlar bile evindeki kuru gıda paketlerinden bağışlayarak çalışmalara katkı sağlıyor .

 

Bu çalışmalara örnek olacak bir bağışta Ağrı merkez Yoncalı köyünden geldi. Yoncalı Köyü İmam Hatibi ve Diva-Sen Ağrı Başkanı Mustafa SAYIN , Köy halkının da Suriye deki kardeşlerimize yardım etmek istediklerini ve köyde toplanan 4 çuval un , 100 kg kadar kuru bakliyat ve 450 tl Nakti yardım toplanıldığını belitti.

 

Yoncalı Köyü İmam Hatibi Mustafa SAYIN, Köy Muhtarı Zaman BUDAK ve Köy Halkından Mustafa ARAS, Mustafa ASLAN, Halis KAVAİÇİN, Nidai ÇOBANKENT toplanan yardımları Kampanyayı düzenleyen Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP ) ve İHH üyelerine teslim ederek , bu zor günlerde kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gücümüz nispetinde göstermemiz gerekir dediler.

 

Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (AĞ-SİP ) ve İHH yetkilileri yapılan bu anlamlı bağıştan dolayı Köy Halkına ve Köy İmam Hatibi Mustafa SAYIN'a teşekkürlerini ileterek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 20.03.2014 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.