24 Nisan 2014 Perşembe 14:20
3 Ay Harçlıklarını Biriktirip Çocuklara İkinci Bayramı Yaşattılar

AĞRI İbrahim Çeçen Üniversitesi Basın Yayın veSanat Kulübü öğrencileri, 3 ay boyunca ailelerinin gönderdiği harçlıkları biriktirip 23 Nisan’da Karadoğu İlkokulu öğrencilerine aldıkları hediyeleri dağıtarak çifte bayram yaşattılar.

 

 

İbrahim Çeçen Üniversitesi Basın Yayın ve Sanat Kulübü öğrencileri, Hamur İlçesi'ne bağlı Karadoğu Köyü'nde okuyan öğrencileri ziyaret ederek kendi imkanları ile aldıkları hediyeleri verdiler. Kulüp Başkanı ve Türkçe öğretmenliği öğrencisi Abdulkahar Doğan, "19 arkadaş yaklaşık bin lira topladık. Toplanan parayla çocuklara ayakkabı, tişört, kitap ve yiyecek aldık. Bizim için önemli olan çocukların yüzlerindeki küçük tebessümü kıvılcıma çevirebilmek" dedi.

 

Karadoğu İlkokul öğretmeni Mehmet Nuri Demir ise bayramda yalnız bırakmayıp çocuklara 23 Nisan’ın gerçek anlamıyla yaşattıkları için üniversiteli gençlere teşekkür etti.

AU(KS/CK)






Son Güncelleme: 24.04.2014 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.