19 Ağustos 2021 Perşembe 13:37
Ağrı'da Hasan Kökrek görevine başladı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hasan Kökrek, kente gelerek görevine başladı.

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Hasan Kökrek, yeni görevini İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin'den teslim aldı. Tekin, göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek'e çiçek takdim edip iyi dilek ve temennilerde bulunarak başarılar diledi. Eski İl Milli Eğitim Müdürü Tekin'e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki görevlerinde başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, daha sonra milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile bir araya geldi. Toplantının ardından kurumu gezerek personellerle tanışan İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Hasan Kökrek kimdir?

1979 yılında Amasya´da dünya gelen Hasan Kökrek, 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi ile Ankara Üniversitesinde Sosyoloji alanlarında Yüksek Lisans yapan Hasan Kökrek, sırayla müdür yetkililik, Halk Eğitim Müdür Başyardımcılığı, Halk Eğitim Müdürlüğü, Okul Müdürlüğü, Şube Müdür Vekilliği, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ve Yahşihan ile Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Son Güncelleme: 19.08.2021 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kapasite 2021-08-20 18:17:32

Ağrı'da milli eğitim müdürlüğü yapacak kapasitede ağrılı adam yok mu
Bari mülki amirlerin yüzde 50 si ağrılı olsun er
Neredeyse tamamı dışardan
Başka hiçbir ilde böyle bir durum yok
Erzurum'da yüzde 90 Erzurum lu

Avatar
Ömer 2021-08-20 10:17:17

Hayırlı olsun. Öğretmenler olarak İnşAllah liyakat temelli bir dönüşüm bekliyoruz. Müdür beyde bu cevheri görüyoruz. İnşAllah bizi hayal kırıklığına uğratmaz.