05 Eylül 2018 Çarşamba 11:01
Ağrı dahil 23 İle Öğretmen Ataması Yapılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı batıda görev yapan kadrolu öğretmenler için yer değiştirme duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuruda yer alan bilgilere göre MEB doğu illerine öğretmen ataması yapacak. Doğu ve güneydoğu bölgeleri dışında görev yapan öğretmenler, bu illere tayin isteyebilecek. Doğu görevi ataması hakkında detaylı bilgi illere gönderilen yazıda şu şekilde yer aldı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri dışında kalan illerde görev yapmakta olan kadrolu öğretmenler istemeleri halinde ekte belirtilen illere süre şartı aranmaksızın yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

Ancak soruşturma ve benzeri nedenlerle görev yeri il dışına değiştirilen öğretmenler yer değiştirme isteğinde bulunamayacaktır. Bu kapsamda yer değiştirmek isteyen öğretmenlerin atanmak istedikleri ili belirtir dilekçelerini görev yaptıkları il millî eğitim müdürlüklerine vermeleri gerekmektedir.

Bu bağlamda başvuruda bulunan öğretmenlerin atamaları, atanmak istedikleri ilde alanları itibarıyla öğretmen ihtiyacı ve norm kadro dikkate alınarak yapılabilecektir.

MEB’İN 20 BİN ATAMA DUYURUSU 2017 KPSS’Lİ ADAYLARI MAĞDUR ETTİ

Atama yapılacak iller Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis,  Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak, Şanlıurfa, Tunceli, Van olarak açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.