14 Kasım 2017 Salı 11:03
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Akademik Personel Alıyor

Akademisyen adayları bu haberimiz sizi yakından ilgilendiriyor.

Peki yayımlanan ilana göre Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine kaç akademik personel alımı yapılacak? İlana kimler başvuru yapabilecek? Başvurular ne zaman sona erecek?

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanına göre üniversite bünyesinde çalıştırılmak üzere daimi statüde profesör ve yardımcı doçent kadrolarında 7 akademik personel alımı yapılacaktır. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademik personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların başvurularını 15 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademik personel alımı farklı fakülte ve bölümlere yapılacaktır. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademik personel alımına başvuru şartları bölümlere göre farklılık göstermektedir.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademik personel alımına başvurmayı düşünen adayların başvuracakları kadro için bölümlerin istedikleri şartları dikkatli bir şekilde incelemeleri gerekmektedir. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi akademik personel alım ilanına ulaşmak ve kadro dağılımını öğrenmek için 

İLAN İÇİN TIKLAYIN !

Son Güncelleme: 14.11.2017 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.