09 Ekim 2015 Cuma 00:48
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrencilerine YÖK'ten Tebrik Mektup

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında fakülteleri birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gönderilen kutlama belgelerini takdim etti.

Üniversitedeki Senato Toplantısı sonrası düzenlenen törende konuşan Prof. Dr. İrfan ASLAN, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Lisans Yerleştirme Sınavından aldıkları yüksek notla üniversiteyi tercih eden öğrencilere gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı.

Prof. Dr. ASLAN, Eczacılık Fakültesi Eczacılık Bölümünden Büşra DOĞAN, Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden Sinan POLAT ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Adnan DOĞAN’a YÖK’ten gelen kutlama belgelerini takdim etti.

Sınav sonucu ön kayıt yaptıran 5 öğrenciden 3’ünün kesin kayıt yaptırdığını belirten Prof. Dr. ASLAN, fiziki, akademik ve idari gelişimini hergeçen gün artarak sürdüren üniversitenin yurt içi ve dışından öğrencilerin rağbet gösterdiği bir eğitim kurumu haline geldiğini söyledi.

 

agri-ibrahim-cecen-universitesi-ogrencilerine-yokten-tebrik-mektup-001.jpg

agri-ibrahim-cecen-universitesi-ogrencilerine-yokten-tebrik-mektup.jpg

Son Güncelleme: 09.10.2015 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.