03 Mart 2014 Pazartesi 14:01
AĞRI İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN DHYS VE EHYS SEMİNERİ

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans salonunda 25-26/02/2014 tarihinde  İl Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan personelimize DHYS ve EHYS semineri verildi.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Din Hizmetleri Şube Müdürü Feyzullah SELVİ, İl Müftülük memurlarından Fesih ALPARSLAN ve Vefa DURAN, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

 

Din Hizmetleri Şube Müdürü Feyzullah SELVİ yaptığı açış konuşmasında: “Bu programları her din görevlisinin kullanması gerektiğini ve  Başkanlığımızın bundan sonra yapılacak faaliyetleri bu sistem üzerinden takip edeceğini ifade etti.

 

İki gün devam eden seminerde ilk önce EHYS programı hakkında bilgi verildi.

 

VHKİ Vefa DURAN’ ve VHKİ Fesih ALPARSLAN’ın vermiş olduğu seminer görevliler tarafından dikkatle takip edilirken, katılımcılar tarafından sorulan sorular renkli anların yaşanmasına sebep oldu.

 

Hem EHYS hem de DHYS programlarının önemine değinen DURAN, bu sistemlerin görevliler tarafından yürütülmekte olan iş ve işlemlerde büyük kolaylık sağlayacağını dile getirirken, DHYS sorumlusu ALPARSLAN ise, bu programlar sayesinde Başkanlık ile personel arasında daimi bir iletişimin söz konusu olacağını ifade etti.

Seminerden ciddi oranda faydalandıklarını dile getiren din görevlileri ise; emeği geçen personele teşekkür etti.





Son Güncelleme: 03.03.2014 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.