01 Mayıs 2014 Perşembe 00:31
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Dursun'dan Agc'ye Ziyaret

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Ağrı Gazeteciler Cemiyetine iade ziyaretinde bulundu.

 

Ağrı Gazetecileri Cemiyetine iade ziyaretinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun'u Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan ve bazı cemiyet yöneticileri karşıladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette kısa bir konuşma yapan Dursun, ”İletişimin en etkili kanallarından olan basın, halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve anlatım özgürlüğünün güvencesidir. Özgür basın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirebildiği, yansız haber akışı sağlayabildiği ölçüde, vatandaşlarımızın, çevresindeki olayları, gerçekleri ve sorunları kavramasını, toplumla ve dünyayla bütünleşmesini kolaylaştırabilir. Haber verme, eleştiri yapma, kamuoyunu bilgilendirme, kurumlarla vatandaşlar arasında bilgi akışı sağlama, halkımızın çıkarlarını koruma, toplumu eğitme ve düşünce dünyasını zenginleştirme gibi sorumlulukları bulunan basınımız, bu yönüyle kamusal görev yapmaktadır.

 

Kamusal görevi yerine getiren yayın organları, çalışanları ve meslek örgütleriyle, geçmişten günümüze önemli gelişme gösteren İlimiz basını, sorunlara karşın, her zaman sorumluluk bilinciyle hareket etmiş, ilimiz ve ülke gerçeklerine, ulusal değerlerimize her zaman duyarlı olmuş ve ilimizin ilerlemesine katkıda bulunmuştur”dedi.

 

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan, ziyaretten dolayı Dursun’a teşekkür etti.




Son Güncelleme: 01.05.2014 00:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.