27 Şubat 2014 Perşembe 15:43
Ağrı'da 'Kardelenler Yaşıyor' Projesi

Ağrı’nın Taşlıçay Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı kapsamında yürütülen “Kardelenler Yaşıyor” projesi ile 100 kız öğrenciye eğitim gereçleri dağıtılarak, 12 ay boyunca burs verileceği belirtildi.

 

Proje kapsamında yapılan eğitim gereçleri dağıtım programına Kaymakam Atif Çiçekli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaya, İlçe Müftüsü Bekir Ertürk, Malmüdürü Osman Demirtaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemal İnce, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri ve okul müdürleri katıldılar. Burada konuşan Kaymakam Çiçekli, “Bölgemizin büyük bir sorunu olan kız öğrencilerin ilköğretimden sonra okutulmamasına bir nebze de olsa çözüm bulmak için bu projeyi hazırlayan, emek sarf eden öğretmenlerimize teşekkür ederim.

 

Bu proje ile bugün 100 kız öğrencimizi eğitime kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, ancak çocuklarımıza desteklerimiz bununla sınırlı kalmayacaktır. Önümüzdeki zaman içerisinde okumak isteyen ve bunu da başarıyla taçlandıran öğrencilerimize daha farklı, daha güzel sürprizlerimiz olacaktır. Ancak, çocuklarımızın bunun için söz vermeleri ve çok çalışmaları gerekmektedir” dedi.

 

Kaymakam Çiçekli’nin konuşmasının ardından proje koordinatörü Songül Garipoğlu ve katılımcılar tarafından öğrencilere 1 çanta içerisinde yaprak testler, defter, kalem, silgi, kalemtıraş ve yardımcı materyaller dağıtıldı.










Son Güncelleme: 27.02.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.