26 Mart 2015 Perşembe 00:29
Ağrı'da Köy okulları için yardım kampanyası

Ağrı'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımları devam ediyor.

Türk Hava Yolları Ağrı İstasyon Şefi Cafer Canşi, yaptığı açıklamada, Ağrı'daki 7 köy okulu için başlattıkları yardım kampanyasının bugün itibari ile 25 köy ilkokuluna ulaştığını belirtti.

Kırtasiye ve giysi yardımlarının devam ettiğini anlatan Canşi, "Toplam 422 öğrencimize bot, mont, atkı, bere seti ve penye takımı verdik. 555 öğrencimize de kırtasiye malzemesi dağıttık".

Yardımların yanı sıra uçurtma şenlikleri de düzenlediklerini ifade eden Canşi, şöyle devam etti:

"Köy okulları için facebook üzerinden 'Köy Okulları Yardım Projesi' sayfası açtık ve sayfa birçok hayırseverden destek gördü. Ağrı'daki köy okul öğretmenleri ile görüşülerek ihtiyaç sahibi öğrenci sayısına göre, iş adamları ve derneklerden yardım talep ediyoruz. Ağrı İbrahim Çeçen Vakfı ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrenci kulüpleri ile çalışma kararı aldık. Bazı üniversitelerden yardım sözü aldık. İş adamları ve derneklerimizin desteğiyle şevkimizi kırmadan tüm köy okullarına ulaşmak istiyoruz."

 

agrida-koy-okullari-icin-yardim-kampanyasi.jpgagrida-koy-okullari-icin-yardim-kampanyasi-001.jpgagrida-koy-okullari-icin-yardim-kampanyasi-002.jpgagrida-koy-okullari-icin-yardim-kampanyasi-003.jpg

Son Güncelleme: 26.03.2015 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.