06 Haziran 2014 Cuma 18:40
Ağrı'da 'Masallarla Büyüyoruz' Projesi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Masallarla Büyüyoruz” projesi kapsamında okullarında yapılan masal anlatma yarışmasında dereceye giren 13 öğrenciyi bisikletle ödüllendirildi.

 

Halk Eğitim Merkezi salonunda ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri Bilen, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenci velileri izledi. “Masallarla Büyüyoruz” projesi kapsamında ilkokullarda 1, 2, 3 ve 4. sınıflar arası yapılan masal anlatma yarışmasında derece yapan öğrenciler ilk olarak masallarını anlattı. Daha sonra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri Bilen katılım sağlayan okullara ‘Katılım Belgesi’ni verdi.

 

Öğrencileri tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, okullarında yapılan masal anlatma yarışmasında dereceye giren 13 öğrenciyi bisikletle hediye etti.











Son Güncelleme: 06.06.2014 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.