22 Nisan 2014 Salı 10:17
Ağrıda Üniversite Öğrencisi İntihar Etti.

Ağrı'da 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Fikret Bozkurt kaldığı öğrenci evinde kendini evin kapısına iple asarak intihar etti

 

 

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Eski Van Caddesinde meydana geldi. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler 4. Sınıf öğrencisi Fikret Bozkurt (25) kaldığı öğrenci evinde kendini iple kapıya asarak intihar etti. Mardin Midyat ilçesi nüfusuna kayıtlı Fikret Bozkurt’un,  yakın zamanda babasını kaybettiği ve psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi.

 

 

Bozkurt’tun intihar etmeden önce sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı paylaşımlarda duygusal çatışmalar yaşadığı dikkat çekiyor. Bozkurt, Sosyal Medya hesabı Facebook üzerinden “zamansız yaz yağmurları gibi olacak ama bazen de kara bulutlar gelince yağmurun yağmaktan başka çaresi kalmadığı gibi gitmek gerek” , “unuttum... dünya bir gölgelikti. Oysa yolcu olduğumu unuttum. Yolumun buradan geçtiğini sadece uğradığımı unuttum, yapmam gerekenler vardı burası imtihandı. Seyrü sefaya dalıp ahiretimi unuttum...  belki geri dönüşü olmayacak, bazı şeylerin ama geç olsa da son durak kara toprak olduğunu anladım” şeklinde paylaşımlarda bulunmuş. 

 

 

Bozkurt’un neden intihar ettiği henüz belli olmazken,  cenazesi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 22.04.2014 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.