19 Ocak 2024 Cuma 13:21
Ağrı’da yeniden okula kazandırılan çocuklar karne heyecanı yaşadı

Ağrı’da 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle öğrenciler karne sevinci yaşadı.

Ağrı’da 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle beraber, Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç Cemil Meriç Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katıldı. Okul bahçesinde çiçeklerle karşılanan Vali Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karne ve hediyelerini verdi.

Vali Mustafa Koç, burada yaptığı konuşmada öğrencilerin gözlerine baktığında başarılı olduklarını görebildiğini belirterek, "Bu karneler onların zayıf oldukları derslerini yükseltmek için iyi bir fırsat. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bugünün ilimizde farklı bir anlamı daha var. Okulum Beni Bekler projesi adı altında ilimizde değişik sebeplerden yavrularımızın en temel hakkı olan eğitim hakkından mahrum oldukları tespit edildi. Bu doğrultuda eğitim ve öğretim camiamızdan öğretmeninden idarecisine, eşimin ve bizim de desteklerimizle 1095 öğrenci okullarına, ait oldukları yere geri döndü. Biz bunu önemsiyoruz çünkü devletleri güçlü kılacak olan beşeri sermaye iyi yetiştirişmiş bir toplumdur. Ben Ağrı’daki hemşerilerimize biz çağrıda bulunmak istiyorum. Okulumuzun fiziki imkanları, her şeyi yavrularımız için. Çocuklarını okula göndersinler. Biz her zaman onların yanında olacağız. Ailelerimizin de bu işi sahiplenmesi lazım. Onların desteği de bizim açımızdan çok kıymetli” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 19.01.2024 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.