28 Nisan 2014 Pazartesi 00:33
Ağrılı Öğrenciler Türkiye Şampiyonu Oldu

Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Vodafone FreeZone 17. Türkiye Liselerarası MüzikYarışması’nda şampiyon oldu.

 

 

Türkiye’nin en kapsamlı liseler arası müzik yarışması olan ve bu yıl 17’ncisi düzenlenen Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması sona erdi. İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen büyük finalde, icra alanında Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Türkiye şampiyonu oldu. Büyük finale; Türkiye ve KKTC’de olmak üzere yapılan elemeler sonucu 400 okul arasından seçilen 36 lise katıldı. Yapılan yarışmalar sonucunda icra dalında Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri birinci oldu.

 

Haluk Levent’ten ‘Ağlama Bebek’ şarkısını söyleyen Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, salondaki herkesin beğenisini kazandı. Şehirlerini temsil etmek için İstanbul’da buluşan Ağrılı gençler, liselerini başarıyla temsil ederek, ülkemizi yurt dışında temsil etme hakkını kazandılar.

 

Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri, ayrıca enstrüman dalında flüt çalan Batu Tepe üçüncü, erkek solist dalında aynı okul öğrencisi Ferhat Aktaş ise ikinci oldu.

Son Güncelleme: 28.04.2014 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.