26 Şubat 2014 Çarşamba 17:03
AĞRILI ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ TÜBİTAK'A DAMGA VURDU

Ağrı il milli eğitim müdür vekili mehmet nuri bilen, van bölgesine gönderilen 55 proje içerisinde 10 adet projenin elemelerden geçerek ankara'ya gönderildiğini belirtti.

 

Tübitak projelerini değerlendiren ağrı il milli eğitim müdür vekili mehmet nuri bilen, van yüzüncü yıl üniversitesi’nden gelen tübitak projeleri koordinatörü ile birlikte ağrı’da bilgilendirme ve farkındalık arttırma toplantısı yapıldığını hatırlattı. Bilen, “bu benim eserim ve tübitak projelerine katılımın üst düzeyde sağlanabilmesi için okul müdürleriyle de bilgilendirme ve farkındalık arttırma toplantısı yapılmıştır.

 

Tübitak projelerinde önceki yıl ağrı ilinden van bölgesine gönderilen proje sayısı 5 iken; bu sayı 2013-2014 eğitim öğretim yılında 55'e çıkarılmıştır. 21 şubat 2014 tarihinde tübitak web sitesinde yapılan bilgilendirmede, van bölgesine gönderilen 55 proje içerisinde 10 adet projenin elemelerden geçerek ankara'ya gönderildiği belirtilmiştir” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2014 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.