04 Mart 2014 Salı 10:29
BALLIBOSTAN'DA SATRANÇ TURNUVASI

Ballıbostan İlkokulu 2. B sınıfında Satranç Turnuvası düzenlendi

 

 

Nihal Naneci koordinatörlüğünde 2. B  sınıfı 2013-2014 yılı faaliyet programı içerisinde Satranç turnuvası yapıldı. Ballıbostan İlkokulu 2. B sınıfı dersliğinde düzenlenen satranç turnuvasına 16 öğrenci katıldı. Turnuvaya katılan öğrenciler dereceye girebilmek için büyük çaba sarf etti. Kız ve erkek yarışmacıların birlikte yarıştığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

Sınıf öğretmeni  Nihal Naneci tarafından kazanan öğrencilerin ödüllendirildiği turnuva sonunda  birinci Yakup Polat , ikinci Arda Özmen, üçüncü Esmanur Yıldız oldu. Yarışma da birinciliği kazanan Yakup Polat “ Satranç bizim zihnimizi geliştiren, dikkatli düşünmemizi sağlayan bir spordur. Satranç’a başladıktan sonra derslerimde gözle görülür bir yükselme oldu.

 

Öğretmenimize bizleri satrança yönlendirdiği için teşekkür ederim. Onun sayesinde derslere daha iyi konsantre oluyoruz. Öğretmenimiz bizim derslerimizde yükselme olsun, notlarımızın yükselsin ve kaliteli bir eğitim alalım diye elinden geleni yapıyor” dedi. 

 




Son Güncelleme: 04.03.2014 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.