07 Kasım 2015 Cumartesi 13:48
DGS Ek Yerleştirme Sonuçları

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre 3 bin 171 kontenjan boş kaldı. Kayıtlar 9 Kasım’da başlıyor.
ÖSYM, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Adaylar https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile sonuçlarını öğrenebilir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili üniversite tarafından 09-13 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekiyor.

Yapılan açıklamaya göre DGS ek yerleştirmeleri kapsamında 32 bin 382 aday tercih yaptı. 7 bin 748 kontenjandan 4 bin 577’si doldu. 3 bin 171 kontenjan ise boş kaldı.

Son Güncelleme: 07.11.2015 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.