06 Mart 2015 Cuma 21:08
Eğitim Bir-Sen'den Özel Eğitim Ve Uygulama Merkezindeki Öğrencileri Ziyaret

ONLAR FARKLI DEĞİL; ASLINDA ÖZEL BİR BİREYDİR.

Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi  kısa bir süre önce Ağrı Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencilerine  kıyafet yardımında bulunmuş ve onlardan gelen istek üzerine Şube Başkanı Süleyman GÜMÜŞER tarafından top havuzu sözü verilmişti.

 

Bu gün yapılan ziyaretle verilen söz yerine getirildi.  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak HASANOĞLU, Şube Müdürleri Murat Karakurt  ve H. Suat YILMAZ, Ağrı Dağı Anadolu Lisesi Müdürü Tekin ERGÜL ve Kardelen Anaokulu Müdürü Ayhan BAYRAM ,şube başkan vekili  Abdurrahman  ASLAN’ın katılımıyla Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi  tarafından düzenlenen programla Ağrı Özel Eğitim ve Uygulama Merkezindeki öğrenciler için top havuzu kuruldu.

 

Top havuzunun kurdelesini okulun afacanı kıvırcık Barzan’la kesen Süleyman GÜMÜŞER engellerin aşılmasına vesile olmasını temenni ettiklerini ifade etti.







Son Güncelleme: 06.03.2015 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.