13 Nisan 2014 Pazar 22:28
Eğitimciden Örnek Davranış

Ağrı'nın Eleşkirt Yatılı Orta Okulunda görevli öğretmen Cahit Yerlikaya, arabasının altına yatan yavru köpeğin üzerinden geçerek ön iki ayağının kırılmasına sebep olduğu için yavru köpeği oğluyla beraber sütle besliyor.

 

 

Başından geçen talihsiz olayı anlatan Cahit Yerlikaya, "Oğlumu çarşıdan eve götürmek için arabama bindim. Köpek ön tekerleğin önünde yatıyordu fark edemedim. Hareket ettiğimde sesini duydum, geri geldim aynı sesi bir daha duydum. Köpeğin o acıyla havlaması yüreğimi parçaladı hemen veterinere götürelim dedim. O çocuklar köpeği benden önce alıp kaçtılar amca biz götürüyoruz sen arkamızdan yetiş dediler. yaralı köpeği veterinere götürerek ön iki ayağını alçıya aldık. Şu an ailece bakımını yapmaktayız. Köpek yavru olduğu için 20 gönde kemikleri kaynar dediler.

 

Ben bir ay boyunca bakımını yapmayı düşünüyorum. Doğayı birlikte paylaştığımız bütün canlılara karşı sorumluluğumuz var. Köpekle aramızda biz bağ oluştu tahmin ediyorum bundan sonrada bizi terk etmez" dedi.







Son Güncelleme: 13.04.2014 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.