23 Ağustos 2016 Salı 13:51
Elazığ'da Kur'an-ı Kerim Ve Temel Dini Bilgi Yarışması

Elazığ'ın Keban ilçesinde yaz Kur'an kurslarında okuyan erkek öğrenciler arasında Kur'an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgi yarışması düzenlendi.

Keban Müftülüğü tarafından Yusuf Ziya Paşa Camisi'nde düzenlenen bilgi yarışmasına Yusuf Ziya Cami, Baraj Cami, Sağdıçlar Cami, Keban Alabalık ve Emre Cami Kur'an kursları öğrencileri katıldı.

Yarışmada, Yusuf Ziya Paşa Cami Kur'an Kursu birinci, Baraj Cami ikinci ve Sağdıçlar Köyü üçüncü oldu. İlçe Müftüsü Abdulhamid Pehlivan, birinci olan öğrencilere bisiklet, ikincilere Kur'an-ı Kerim okuyan kalem ve üçüncü olanlara da kol saati hediye etti.

Yarışmaya katılan diğer öğrencilere Kur'an-ı Kerim ve çeşitli kitaplar verildi.

İlçe Müftüsü Pehlivan, yarışmanın ardından öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

elazigda-kuran-i-kerim-ve-temel-dini-bilgi-yarismasi.jpgelazigda-kuran-i-kerim-ve-temel-dini-bilgi-yarismasi-001.jpgelazigda-kuran-i-kerim-ve-temel-dini-bilgi-yarismasi-002.jpgelazigda-kuran-i-kerim-ve-temel-dini-bilgi-yarismasi-003.jpg

 

Son Güncelleme: 23.08.2016 13:55
Anahtar Kelimeler:
Keban
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.