05 Haziran 2014 Perşembe 19:16
Eleşkirt Halk Eğitim Merkezinde Yılsonu Sertifika Töreni Yapıldı

Ağrı'nın Eleşkirt Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nde 111 branşta açılan ve bin 176 eğitim gören kursiyerlere sertifika dağıtım töreni yapıldı.

Eleşkirt Halk Eğitim Müdürlüğü bahçesinde yapılan törene, Eleşkirt Kaymakamı Murat Zedeleroğlu, Belediye Başkan Vekili Cevdet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu ,kursiyer aileleri ve esnaflar katıldılar. Programda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, "Genç evlatlarımızın halk eğitim bünyesinde aylardır usta öğreticiler nezaretinde kazandıkları becerilerin ortaya döküldüğü ürünleri hep birlikte az sonra göreceğiz. Kurslarımıza devam eden bin 176 kardeşimiz bugün sertifikalarını alacaklar. Sertifika almanız sadece bir başlangıçtır. Kimi kardeşlerim meslek sahibi olmak için kimisi bir el becerisi kazanmak bir diğeri boş vakitlerini müzikle değerlendirmek için farklı müzik enstürümanları kurslarına devam ettiler. Umarım verdikleri emeğin karşılığını almışlardır. Ayrıca bu kursta ilçe kaymakamımız sayın Murat Zadeleroğlu tarafından bütün masrafları karşılanan 50 öğrenci Merkezi Sınava Hazırlama Kursuna alınarak azim ve kararlılığın sonunda başarının geldiğine tanık olmaktan duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

Uğurlu konuşmasını, bundan sonraki yıllarda istenen her köyde kurs açılacağı müjdesini vererek bitirdi. Tören sonunda kursiyer öğrencilerin evlerinden getirdikleri yöresel yiyecekler misafirlere ikram edildi.









Son Güncelleme: 05.06.2014 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.