06 Haziran 2014 Cuma 18:37
Eleşkirt Ybo'da Kariyer Günü Etkinliği Yapıldı

Ağrı'nın Eleşkirt Yatılı Bölge Ortaokulunda (YBO) öğrencilerin gelecekte seçecekleri meslekleri tanımakla ilgili bir tanıtım etkinliği düzenlendi.

 

Eleşkirt YBO rehberlik servisi öğrencilerine gelecekte seçecekleri meslekleri yakından tanımaları için kariyer günü etkinliği düzenledi. Etkinliğe; Eleşkirt Fen İşleri Mühendisi Şerif Yıldırım, doktor Yusuf Yılmaz, eczacı Erol Köroğlu, veteriner Mahmut Dursun, ziraat mühendisi Ali Parlakçerez, polis memuru Yusuf Tunç, sağlık memuru Hacı Kurt katıldı.

 

 

Eleşkirt Belediyesi Fen İşleri Mühendisi Şerif Yıldırım, mühendislikle ilgili yaptığı tanımlamada; "Bu salonda şu an üzerinde oturduğumuz koltuktan tutun konuştuğum mikrofona, oturduğunuz sandalyeye içinde bulunduğumuz bu salonun yapımı dâhil her şeyde bir mühendislik çalışması vardır" dedi.

 

Yıldırım, son iki yüz yılda mühendisler daha iyi bir dünyada yaşamanın özlemiyle dünya çapında dayanışma içerisine girdiklerini bunda amacın daha yaşanabilir bir dünya yaşatmak olduğunu söyleyerek mühendislik mesleğinin ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalıştı.

 

Eleşkirt YBO Müdürü Ömer Kahraman, bu etkinliğin çok faydalı olduğunu, önümüzdeki yıllarda daha çok meslek tanıtmayı ve daha organize etkinlik düzenlemeyi arzu ettiklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti.





Son Güncelleme: 06.06.2014 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.