03 Haziran 2014 Salı 23:49
'FATİH VE FETİH' KONFERANSIMIZ

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi - Bilinçli Gençler Topluluğu tarafından 30 Mayıs 2014 Cuma günü saat 15.00’da, Nezahat Çeçen Konferans Salonu’nda, Araştırmacı Tarihçi Yazar Sayın Gazi Hüseyin KILBAŞ Bey tarafından, İstanbul’un fethinin yıldönümü vesilesiyle “Fatih ve Fetih” konulu konferansımız gerçekleştirilmiştir.

 

Konferansımız 1 saat 20 dakika sürmüştür. Konferans salonumuz tamamen dolmuş olup, bazı katılımcılarımız konferansı ayakta dinlemek zorunda kalmıştır. Konferans sonunda üniversitemiz tarafından misafir hocamıza plaket taktimi ile programımız son bulmuştur.

 

Konferans sonrası yapılan sözlü anket sonucunda, katılımcıların konferanstan çok memnun kaldığı ve Fetih Ruhu’nu yaşadıkları belirlenmiştir. Ayrıca misafir hocamızda, katılımcıların programa olan yoğun ilgisinden çok memnun kaldığını belirtmiştir.

 

Başta bizi kırmayıp davetimizi kabul ederek büyük bir özveride bulunan Araştırmacı Tarihçi Yazar Sayın Gazi Hüseyin KILBAŞ Bey’e ve Konferansa olan yoğun ilgiden dolayı tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz. Bir başka organizasyonumuzda buluşmak dileğiyle, saygılarımızı sunarız.

      





Son Güncelleme: 03.06.2014 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.