07 Mayıs 2015 Perşembe 21:22
Genç Birlik ve AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü Huzur Evi Ziyareti

Genç Birlik ve AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü Tarafından Huzur Evi Ziyaret Edildi
 
Genç Birlik Ağrı Şube Yönetim Kurulu ve AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü Yönetim Kurulu Tarafından Ağrı Huzur Evi Ziyaret Edilerek, sakinlerine çeşitli hediyeler dağıtıldı.
 
Genç Birlik Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Deniz Altıldağ yaptığı açıklamada; Genç Birlik Ağrı Şubesi ve Uluslar ilişkiler kulübü tarafından Ağrı Huzur evini ziyaret ederek yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını hatırlattık. Ziyaret esnasında Huzur evi sakinlerine çeşitli hediyeler dağıtarak tiyatro gösterisi sergileyerek eğlenmelerine bir nebze olsa da katkıda bulunmaya çalıştık. Bundan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirmek isterim. Sürekli anlamlı ziyaretler yaparak yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını sağlayacağız. Ağrı huzurevi bana göre 5 yıldızlı bir otel kadar güzel, temiz ve bakım olarak çok harika bir yer. Şu an burada 30 yaşlı ve engelli kişi kalıyor. Huzurevi müdürümüzden aldığımız bilgiye göre 60 kişi kapasiteli bir yermiş huzurevi. Ağrı’da bu tür yerlerin artması temennisindeyiz. Evsiz, barksız, bakacak kimsesi olmayanlar için çok güzel bir yer. Bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar il müdürümüz Sayın İsmail Kılıç’a, Huzurevi Müdürümüz Sayın Abdulvahap Gündoğdu’ya ve huzurevi çalışanlarına teşekkür ederiz’ Dedi.
 
AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Mustafa Alagöz yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Bizler elimizden geldiği kadar huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Bize göre bütün herkesin burayı ziyaret etmesi ve buradaki insanların duasını alması gerekiyor. Bize burayı ziyaret etme imkanı sağlayan huzurevi müdürümüze teşekkür ederiz’ dedi.
 
Genç Birlik ve AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü tarafından yapılan ziyarette, Huzur evi sakinleri ile birlikte şarkılar söylenerek eğlenildi. Program sonunda AİÇÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü üyeleri tarafından tiyatro oyunu sergilendi.

 

genc-birlik-ve-aicu-uluslararasi-iliskiler-kulubu-huzur-evi-ziyareti.jpggenc-birlik-ve-aicu-uluslararasi-iliskiler-kulubu-huzur-evi-ziyareti-001.jpggenc-birlik-ve-aicu-uluslararasi-iliskiler-kulubu-huzur-evi-ziyareti-002.jpggenc-birlik-ve-aicu-uluslararasi-iliskiler-kulubu-huzur-evi-ziyareti-003.jpggenc-birlik-ve-aicu-uluslararasi-iliskiler-kulubu-huzur-evi-ziyareti-004.jpggenc-birlik-ve-aicu-uluslararasi-iliskiler-kulubu-huzur-evi-ziyareti-005.jpggenc-birlik-ve-aicu-uluslararasi-iliskiler-kulubu-huzur-evi-ziyareti-006.jpggenc-birlik-ve-aicu-uluslararasi-iliskiler-kulubu-huzur-evi-ziyareti-007.jpg

Son Güncelleme: 07.05.2015 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.