09 Nisan 2014 Çarşamba 12:06
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE ORTAK PROJE

      Ağrı İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Taziye evlerinde ve pansiyonlarda eğitime verilen önem, özellikle kız çocuklarının okullaştırılması ve Değerler Eğitimiyle ilgili programlar düzenlenmesi konulu ortak bir proje başlatıldı.

 

        Ağrı Müftülüğü Projedeki  amaçlarının ; taziye evlerinde ve pansiyonlarda eğitime verilen önem, özellikle kız çocuklarının okullaştırılması ile ilgili farkındalığın artırılması ve Değerler Eğitimiyle ilgili programlar düzenlenerek toplumdaki önyargıların ortadan kaldırılmasını hedeflediklerini belirttiler.

 

bu kapsamda Ailelere; Çocuk Eğitimi, Aile içi İletişim, Ergen Psikolojisi ve Değerler Eğitimi konularında bilgilendirme yapmak ve farkındalık oluşturmak. Bununla birlikte,  öğrencilerimize milli, manevi ve ahlaki değerleri kazandırmak ve bu değerler hakkında öğrencilerimizde ve toplumda farkındalık oluşturmaktır.

 

         Proje, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Özlem ÇEÇEN, Nurcan ÇELİK, Neriman KARAKOÇ, Murat KARAKURT ve İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Koordinatörü Abide ÇİTİL, Nuri ARSLAN, Murat SARI, Kader ŞEKER, Elif ERKUŞ, Saime SOLHAN, Hülya YILMAZ tarafından 11 Lise Pansiyonu ve 4 merkez köyün Taziye evinde gerçekleştirildiği belirtildi.

 

     Bu Proje kapsamında uygulanacak olan eğitimler 08.01.2014-28.05.2014 tarihleri arasında yapılacak.













Son Güncelleme: 09.04.2014 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.