11 Haziran 2014 Çarşamba 12:25
İş Bankası'ndan Eleşkirt Ybo'ya Kitap Desteği

Türkiye İş Bankası’nın “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası kapsamında Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki YBO’ya 2 binin üzerinde kitap gönderildi.

 

 

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Eleşkirt YBO Müdürü Ömer Kahraman, yaptığı girişimler sonucu İş Bankası tarafından okullarına kitap gönderildiğini belirterek, “Öğrencilerimizin tamamı taşımalı sistemle gelen öğrenciler. Eleşkirt ilçe merkezinde İş Bankası şubesi yok. Öğrencilerin Ağrı’ya gidip karnelerini gösterme imkanları olmadığı için bankayla iletişime geçtim. Sağ olsunlar çok kısa sürede talep ettiğimden çok fazla kitap gönderdiler.

 

Bu anlamda Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı Müge Nevşehirli Veziroğlu şahsında tüm Türkiye İş Bankası ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları ailesine teşekkür ediyorum” dedi.





Son Güncelleme: 11.06.2014 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.