26 Mart 2014 Çarşamba 13:46
Kalbinden Bıçaklanan Öğrencinin Duygulandıran Mesajı

Ağrı’nın Patnos ilçesindeki Süphandağı Anadolu Lisesi’nde çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Vedat Yiğit’in (18) facebook hesabındaki mesajı herkesi duygulandırdı.

 

İki öğrenci grubu arasında belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan Vedat Yiğit, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti. Olayın ardından cinayet zanlısı olduğu ileri sürülen L.C. (20) gözaltına alınırken, Vedat Yiğit’in sosyal paylaşım sitesi olan facebookta yayınladığı son mesajı ise herkesi duygulandırdı. Paylaştığı bir fotoğrafın üzerine ‘Dilimin ucundaki hep o üç kelime, çıma ez daye (neden ben anne)’ yazdığı mesaj dikkat çekiyor.




Son Güncelleme: 26.03.2014 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.