04 Aralık 2015 Cuma 16:29
Karabük ve Bolu'da eğitime kar engeli Okullar Tatil

Eskipazar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının iki gündür etkili olduğu, bugün de artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim öğretime bugün (3 Aralık 2015) ara verildiği belirtildi.

Ovacık Kaymakamlığının açıklamasında da olumsuz hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Ovacık Spor Lisesi hariç eğitim öğretime bugün (3 Aralık 2015) ara verildiği ifade edildi.

Bolu'da eğitime kar engeli

Bolu'da kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Bolu merkez ile bazı ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, öğrencilerin sağlık ve ulaşım imkanları göz önünde bulundurulduğu belirtildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bolu merkez, Gerede ve Yeniçağa ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar ile özel öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiği belirtilen açıklamada, ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle il genelindeki kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile memur ve diğer kamu görevlilerinin de bir gün süreyle idari izinli sayılmasının uygun görüldüğü kaydedildi.

Son Güncelleme: 04.12.2015 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.