05 Mayıs 2015 Salı 14:52
KEŞŞAF İzcilik Kulübü Gül Bahçesi Projesini Hayata Geçirdi

KEŞŞAF İzcilik Kulübü Gül Bahçesi Projesini Hayata Geçirdi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin desteği, üniversite kulüplerinden KEŞŞAF İzcilik Kulübü'nün önderliği ve Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği ÇEKÜD’ ün katkılarıyla 30 Nisan 2015 tarihinde Üniversite kampüsünün çeşitli yerlerine gülfidanı dikimi gerçekleştirdi.

Gül Bahçesi Projesi Kapsamında 1000 adet gülfidanı Üniversite Akademik ve İdari personelinin ve KEŞŞAF İzcilik Kulübü gönüllü öğrencilerinin katılımı ile Rektörlük bahçesi, Eğitim Fakültesi bahçesi, yemekhane bahçesi ve Üniversite Cami bahçesi olmak üzere çeşitli yerlerde toprak buluştu.

KEŞŞAF İzcilik Kulübü öğrenci Başkanı Rubi Dursunoğlu, faaliyete katılan tüm idari ve akademik personele, tüm gönüllü öğrenciler ve ÇEKÜD gönüllülerine teşekkürlerini iletti.

 

kessaf-izcilik-kulubu-gul-bahcesi-projesini-hayata-gecirdi.jpgkessaf-izcilik-kulubu-gul-bahcesi-projesini-hayata-gecirdi-001.jpgkessaf-izcilik-kulubu-gul-bahcesi-projesini-hayata-gecirdi-002.jpgkessaf-izcilik-kulubu-gul-bahcesi-projesini-hayata-gecirdi-003.jpgkessaf-izcilik-kulubu-gul-bahcesi-projesini-hayata-gecirdi-004.jpg

Son Güncelleme: 05.05.2015 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.