23 Kasım 2023 Perşembe 10:41
Koroya giren anneden kızına unutulmayacak Öğretmenler Günü sürprizi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinden Ağrı’ya gelen Mualla Çankırılıoğlu, Ar-Ge biriminde görevli kızı Şeyda öğretmene unutulmaz bir Öğretmenler Günü sürprizi yaptı.

Türkiye’nin en doğusunda bulunan Ağrı’da öğretmen olarak görev yapan Şeyda Çankırılıoğlu’nun annesi Mualla Çankırılıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kızına sürpriz yapmak için Kastamonu’dan yola çıkarak Ağrı’ya geldi. Burada Halk Eğitim Merkezinin Öğretmenler Günü için hazırladığı koraya giren anne Mualla Çankırılıoğlu, konser sırasında kızıyla karşı karşıya geldi. Annesini koro içerisinde gören ve şaşkınlığa uğrayan Şeyda öğretmen ise unutulmaz bir Öğretmenler Günü sevinci yaşadı.

Mualla Çankırılıoğlu’nun kızına yaptığı sürprizin herkesi duygulandırdığını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, “Şeyda Çankırılıoğlu öğretmenimizin annesi Kastamonu Tosya’dan Ağrı’ya gelerek, Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün bünyesindeki koroya giriyor. Ve bu akşam öğretmenimizin haberi olmadan, koroya çıkarak öğretmenimize, Öğretmenler Günü anısına sürpriz yapıyor. Öğretmenimiz ve bizler de tabii bu duruma çok şaşırdık. Ailesine hoş geldiniz diyorum. Öğretmenimizin ve tüm öğretmenlerimizin bu vesile ile Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum" dedi.

Annesini sahnede gördüğünde şaşkınlığa uğradığını belirten Öğretmen Şeyda Çankırılıoğlu çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Ağrı’da 4 yıldır öğretmenlik yapıyorum. Aslen Kastamonu Tosya’lıyım. Bugün Öğretmenler Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezinde bir konserimiz vardı. Bir anda sahnede annemi gördüğümde çok mutlu oldum, çok sevindim. Bana sürpriz yapmak için koroya dahil olmuş ve annemi sahnede görmek beni çok mutlu etti" ifadelerine yer verdi.

4 yıldır Ağrı’da görev yapan kızına unutamayacağı bir hediye vermek istediğini dile getiren Anne Mualla Çankırılıoğlu, "Kızım Ağrı’da 4 yıldır öğretmenlik yapıyor. Öğretmenler Günü dolayısıyla kızıma sürpriz yapmak için, Ağrı Halk Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu konsere katıldım. Kızım tabii beni koroda gördüğünde mutlu oldu, bu da benim kızıma Öğretmenler Günü hediyesi olmuş oldu. Ağrı’yı da kızımı da çok seviyorum. Kızımın vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. İyi ki varlar" dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2023 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.