19 Mayıs 2014 Pazartesi 01:40
Madencilerin İsmi Okula Verildi

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenlerin anısına Ağrı’da Soma 13 Mayıs Madencileri İlkokulu açıldı.

 

Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenler anısına Ağrı’nın Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 12 derslikli bir ilkokula “Soma 13 Mayıs Madencileri” adı verilerek, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katıldığı bir törenle açılışı yapıldı. AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Vali Dr. Mehmet Tekinarslan ve Orman Ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun birer konuşma yapmasının ardından Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenler anısına Soma 13 Mayıs Madencileri İlkokulu’nun açılışı gerçekleştirildi. Bakan Eroğlu, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

 

Okulun açılış törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yanı sıra Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Ağrı milletvekilleri Ekrem Çelebi, Mehmet Kerim Yıldız ve Fatma Salman, Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş, Vali Yardımcısı Taner Tenigir, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.







Son Güncelleme: 19.05.2014 01:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.