26 Mayıs 2018 Cumartesi 12:09
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan AİÇÜ'ye Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’dan AİÇÜ’ye Ziyaret

Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Genel Başkanı Ali YALÇIN Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini ziyaret etti. Rektör Vekili Prof. Dr. Faruk KAYA ile görüşen Genel Başkan YALÇIN, Eğitim-Bir-Sen’in faaliyetleri ve yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan YALÇIN’a; üniversiteninfiziki yapılanması, faaliyetleri ve şehir-üniversite ilişkisi ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Faruk KAYA, nazik ziyaretleri için EĞİTİM-BİR-SEN Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN’a teşekkür etti. Günün anısına Genel Başkan YALÇIN’a plaket taktim eden Prof. Dr. Faruk KAYA, Genel Başkan YALÇIN’ın hediye ettiği Eğitim-Bir- Sen’in kurucusu şair-yazar Mehmet Akif İNAN’ın külliyatını Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT adına kabul etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.