12 Mayıs 2014 Pazartesi 14:29
Miniklerin Anneler Günü jesti

  Anneler Günü dolayısıyla Ağrı Merkez  Cumhuriyet İlkokulunun  anasınıfı öğrencileri anneler günü programı düzenledi.



Ağrı Halk Eğitimi Merkezinde yapılan programa Milli Eğitim Şube Müdürü ve okulun eski müdürü olan Kaya Karakoç, okul müdür vekili Tekin Karakol, idareciler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Anasınıfı öğrencilerinin birbirinden güzel gösterileri izleyenlerden büyük beğeni topladı. Şiir ve koro çalışmaları ile de renklenen program sonunda öğrenciler günün anısına annelerine karanfil verdiler.



           Açılış konuşmasını anasınıfı öğretmeni Derya Alakuşu yaptı. Okul öncesi eğitimin önemine değinen Alakuşu Anneler Günü'nü kutlayarak sözlerini tamamladı. Program sonunda Okul Müdürü Tekin Karakol da katılımcılara teşekkür ederek annelerin  Anneler Gününü kutladı. Şube Müdürü Kaya Karakoç ise, annelerin anneler gününü kutlarken, bu kadar iyi öğrenci yetiştiren anneleri bir kez daha kutlamak istiyorum dedi. Karakoç "öğrencilerimizin bu gösterilerini izlerken adeta büyülendim. Davetli olup da gelmeyenler çok şey kaybettiler. Öğrencilerimizi bu seviyeye getiren anasınıfı öğretmenlerimiz Döndü Çavdar, Aynur Gökdere, Derya Alakuşu ve Sibel Yeşilbudak'a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Onları tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz öğretmenleriyle, velileriyle, yöneticileriyle farklarını ortaya koydular. Ömür boyu başarılı olmalarını diliyorum.

Bu çocuklarımızın farkını birinci sınıfa başladıklarında da sonraki hayatlarında da daha iyi göreceksiniz."dedi. Kaya Karakoç, herkesin çocuklarını okul öncesi eğitimden mutlaka geçirmeleri gerektiğini belirterek sözlerine son verdi.

Son Güncelleme: 20.12.2019 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.