26 Mart 2014 Çarşamba 20:42
Nizamiyeli Minikler, Kardeş Okulu Ziyaret Etti

Ağrı Nizamiye Koleji ana sınıfı öğrencileri, kardeş okul olan Çakıroba İlköğretim Okulu'nun ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.



Ana sınıfı öğrencileri yanında aldıkları oyuncak, giyim, kırtasiye ve ayakkabıları kardeş okul öğrencilerine hediye etti. Nizamiye Koleji Müdürü Mustafa Er, kardeş okulu olan Çakıroba İlköğretim Okulu ana sınıf öğrenci ve öğretmenleri ile ziyaret ettiklerini söyledi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin kendi aralarında topladıkları giyim,kırtasiye,oyuncak ve ayakkabıları kardeş okul öğrencilerine hediye ettiklerini belirten Er, amacın kardeşlik duygularını pekiştirmek, yardım etme alışkanlık ve ahlakını yerleştirmek ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi. "Her yaşta bu ziyaret ve milli duyguları yaşatmak gerektiğini söyleyen Er, "Yaptığımız ziyaretten memnun olduk. Öğrenciler beraber oynadılar. Hediyeleştiler. Köyü gördüler. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir." dedi.



Çakıroba İlköğretim Okulu Müdürü Yunus İşcan ise yapılan ziyaretten çok memnun kaldıkları ve örnek bir davranıış sergilendiğini söyledi. Öğrencilerin duygulandığını ve ailelerin bundan çok memnun olduğunu kaydeden İşcan, iade ziyareti yapacaklarını ifade etti.



Son Güncelleme: 26.03.2014 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.