09 Haziran 2014 Pazartesi 17:04
Öğrenciler Torununa Bakan Dedeyi Yılın Babası Seçti

Ağrı Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, oğlunu ve gelinini trafik kazasında kaybeden ve torunlarına bakan Ahmet Fidan’ı “Yılın Babası” seçti.

 

Ağrı Nurettin Dolgun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından “Babalar Günü” programı düzenlendi. Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat İbik, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından “Bana Bir Masal Anlat Baba” slayt gösterisiyle başlayan program, öğrencilerin Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenleri anlatan tiyatro oyunu sahnelendi. Öğrencilerin şiir okunmasının ardından okul korusu birbirinden güzel yöresel türküler seslendirdi. Tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, öğrenciler tarafından oğlunu ve gelinini trafik kazasında kaybeden ve torunlarına hem annelik hem de babalık yapan ve yılın babası seçilen Ahmet Fidan’a ödülünü verdi.

 

Liseler arası Kompozisyon Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere protokolün ödül vermesinin ardından program sona erdi.








Son Güncelleme: 09.06.2014 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.