25 Şubat 2014 Salı 21:08
Okuduğu okulun müdürü oldu

AĞRI (AA) - Doğubayazıt ilçesinde yatılı ilk ve orta öğretim okulunda eğitim gören Akkuş, yıllar sonra okuluna müdür olarak atandı.

Doğubayazıt Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mehmet Nuri Akkuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı okulda 1985 ve 1993 yılında ilk ve ortaokulu yatılı olarak okuduğunu söyledi.

Burada eğitimini tamamladıktan sonra Diyarbakır Fen Lisesi'ni, oradan da Kırıkkale Üniversitesi matematik bölümünü bitirdikten sonra Diyadin ilçesi Cumhuriyet İlkokulu'nda öğretmen olarak göreve başladığını ifade etti.

Burada bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra kendi okuduğu okula müdür olarak atandığını ifade eden Akkuş, "Kendi okuduğum okulda müdür olmak beni son derece onurlandırdı. Bu sıralarda bu sınırlı imkanlarla dershane olmadan, kitap olmadan öğretmenlerimin katkısıyla öğrencisi olduğum okula öğretmen, yönetici olarak dönmek inanılmaz büyük bir mutluluktur. Burada okuyan öğrencilerin durumunu bildiğim için bende onlara yaşadığımdan daha güzel yaşantıları sunmak için öğretmen arkadaşlarımla birlikte çabalıyoruz. İnanıyorum ki buradaki öğrenciler geleceğin avukatları, mühendisleri, öğretmenleri olacaklardır" dedi.

Akkuş, devletin eğitime verdiği desteklerin başarılı birer birey ve yönetici olacaklara daha büyük katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 25.02.2014 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.