28 Nisan 2014 Pazartesi 17:25
'Patnos okuyor' kampanyası büyük ilgi

Ağrı’nın Patnos ilçesinde başlatılan "Patnos okuyor" kampanyası büyük ilgi gördü.

 

Daha önce kapalı mekanlarda başlatılan kampanya bu sefer şehrin en kalabalık ve trafiğe kapalı olan Menderes Caddesinde devam etti. Kampanyayı başlatan okul öğretmeni Zafer Çarboğa, amaçlarının kitap okumayı arttırmak ve vatandaşlara kitap okuma sevgisini aşılamak olduğunu ifade ederek, “Bu gün baktığımızda bu kampanyamız halk ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanmış. Bu ilgi bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

Kampanyaya destek veren ve kampanyanın yürütülmesinde emeği geçen okul öğretmeni Davut Dönmez ise, başlatmış oldukları kapmanın ilkini kapalı mekanlarda kitap okumayı alışkanlık haline getirmek için yaptıklarını ifade ederek, “Katılımın fazla olduğunu ve kapalı alanların yetersiz olduğunu gördüğümüzde bu sefer dışarıda bir mekanda yapmaya karar verdik. İlçemizin en işlek ve trafiğe kapalı olan mekanı Menderes Caddesinde yapmayı uygun bulduk. Şu an ilçemizde okul okuyan öğrenciler, öğretmenler ve esnafın katılımını görünce yaptığımız işin faydasını bir daha görmüş olduk. İnşallah bundan sonraki kampanyamız daha büyük alanda olacak ve bunun altyapısını hazırlıyoruz” dedi.

 

Kampanyada okunan kitapların kütüphaneleri olmayan okullara bağışlandığı "Kitap Kumbarası"na yaklaşık 3 bin kitabın bağışlandığı öğrenildi.







Son Güncelleme: 11.07.2014 02:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.