17 Mart 2014 Pazartesi 13:05
Patnos'ta Kitap Okuma Kampanyası

Ağrı’nın Patnos ilçesinde görevli 3 eğitimci, eğitim seviyesinin yükselmesi için “Patnos Okuyarak Kurtuluyor” adlı kitap okuma kampanyası başlattı.

 

Özel bir mekanda yapılan kampanyaya ilk olarak yaklaşık yüz öğrenci katıldı. İlçede görevli 3 eğitimci tarafından başlatılan kampanyayla ilgili bir açıklama yapan Patnos Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) Müdür Yardımcısı Zafer Çarboğa, ilk olarak Patnos YBO, Dedelli YBO ve Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle bu kampanyaya başladıklarını söyledi. Çarboğa, “Amacımız Patnos’ta bir ilke imza atıp, insanların kitaplara olan ilgisini arttırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmaktı. Şu an burada oluşan tablo amacımıza yavaş yavaş ulaştığımızı gösteriyor.

 

Umarım bu etkinlik çığ gibi büyür, yeni illerde yeni etkinlikler doğurur ve kitap sevgisi kültürümüzün bir parçası haline gelir” dedi.








Son Güncelleme: 17.03.2014 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.