08 Nisan 2014 Salı 15:29
Resim Öğretmeni Olmayan Okulda Resim Sergisi

Ağrı’nın Patnos ilçesinde resim öğretmeni olmayan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin açtığı resim sergisi büyük beğeni topladı.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen serginin açılışı, Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin tarafından yapıldı. Burada bir konuşma yapan Salih Eskin; serginin, öğrencilerin kendi becerileri ve gayretleriyle açıldığını ifade ederek, emeği geçenleri kutladı.

 

Açılan sergide Tıp Bayramı ile ilgili resimlerin yer aldığını ve tamamının kendilerine ait olduğunu söyleyen öğrenciler, günlük yaşamlarında gördüklerini resme yansıttıklarını ifade ettiler.

 

Patnos Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fikret Ayaz ise, öğrencilerinin kendilerini çok güzel ifade ettiklerini söyledi. Okulda resim öğretmenlerinin olmamasına rağmen öğrencilerin iyi bir çalışma yaptığını kaydeden Ayaz, “Biz bu sene Erasmus programı kapsamında Ulusal Ajansa bir proje sunduk ve bu projemiz kabul edildi. Şimdi bu proje kapsamında öğrencilerimizi Avrupa’nın çeşitli ülkelerine göndereceğiz’’ diye konuştu.

 

Serginin açılışına İlçe Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Milli eğitim Şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.





Son Güncelleme: 08.04.2014 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.