28 Mart 2014 Cuma 15:25
ŞAMPİYON SPORCULARDAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURSUN'A ZİYARET

Türkiye Liseler arası Kros Şampiyonası’nda dereceye giren öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun’u ziyaret etti. 

 

  Mersin’de yapılan Türkiye Liseler arası Kros Şampiyonası’nda takım halinde Türkiye şampiyonu olan ve 30 Mart - 4 Nisan 2014 tarihleri arasında İsrail’in Liberias kentinde bulunan Emek Hama Aya Not bölgesinde Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Liselerarası Kros Şampiyonası’na katılacak sporcularından Nuran Satılmış, Sibel Özdemir, Gülnaz Uskun, Nazan Satılmış, Gülsüm Tunç, Gülşen Karataş, Ramazan Karagöz, Nurkan Dağtekin ve antrenör Ramazan Yardımcı ile Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Kürşat Akdeniz ile İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun’u makamında ziyaret etti. Sporcularla bir süre görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, İsrail’in Liberias kentinde yapılacak olan Dünya Liseler arası Kros Şampiyonası’nda dünya şampiyonluğu beklediğini söyledi.

 

  Sporculara hediyeler veren Dursun, sporculara başarılılar diledi. Ziyarette şube müdürü Neriman Karakoç da hazır bulundu.








Son Güncelleme: 28.03.2014 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.